Fødevarer
Måleinstrumenter til fødevareindustrien. Se det store udvalg af måleudstyr til fødevarebranchen.
Værd at vide om måling med IR termometre
Læs guiden "Værd at vide om måling med IR termometre"
Bestil en gratis fødevareplakat
Skriv til info@buhl-bonsoe.dk, så sender vi dig en gratis fødevareplakat med info om kritiske temperaturgrænser for opbevaring af fødevarer.
Er du i tvivl om, hvilket termometer der er det korrekte for dig?
Så tøv ikke med at kontakte os.
6 tips til korrekt måling med IR termometer
- Husk at kun overfladetemperaturen måles med IR termometre!
- Ved kritiske værdier bør du altid efterkontrollere med et decideret overfladetermometer via kontaktmåling på emnet
- Vær opmærksom på at afstemme måleafstanden med IR termometrets fokus (forholdet mellem måleafstand og måleområde)
- Den ideelle afstand mellem IR temometret og emnet er 1-2 cm (afhængig af optik)
- Hvis emnerne er pakket i en papkasse, skal kassen åbnes og måling foretages ned i kassen - ellers måles papkassens overfladetemperatur blot
- Hvis emnerne er pakket ind i film, skal der kun måles på de steder, hvor filmen er i direkte kontakt med emnerne - ellers måles filmens overfladetemperatur blot
Præcise måleinstrumenter til fødevarebranchen
Vi har over 40 års erfaring i at levere præcise måleinstrumenter til fødevarebranchen, hvor fødevaresikkerheden skal være helt i top. Vi har altid de mest anvendte måleinstrumenter, der bruges i fødevarebranchen, på vort lager i Smørum. Et måleinstrument vi altid er lagerførende i er termometer til egenkontrol og dokumentation for eksempel.
Læs hvordan du kan drage nytte af vor erfaring
Hos Buhl & Bønsøe har vi både erfarne produktspecialister og teknikere ansat, det betyder at du ikke er på bar bund, hvis du skal have installeret et større system til overvågning af kølerum, fryserum eller lagerhal. Vores erfarne medarbejdere har prøvet alle disse opgaver med installation af overvågning af kølerum flere gange. Vi kan også rådgive om mindre opgaver såsom hvilket fødevaretermometer er det bedste? Hvilke krav stilles der til dokumentation af fødevareopbevaring i forskellige brancher? Alle disse spørgsmål og mange flere kan vore fødevarekonsulenter besvare.
Fra indstikstermometer til køleovervågning i lagerhaller
Fødevarebranchen kræver som sagt præcis måling af temperatur i fødevarer og kølerum, vi har måleinstrumenter til alle former for levnedsmiddelhåndtering. Fra det simple indstikstermometer til fødevarer med føler, henover det avancerede infrarøde termometer til fjernmåling af temperatur på overflader, hen over temperatur og transportdataloggere til avancerede fjernstyrede cloudbaserede dataovervågningssystemer, der kan indsamle og dokumentere temperatur og fugtdata automatisk. Inden for hver kategori har vi flere forskellige produkter og dermed helt sikkert også et der passer til dig.
Kalibrering af fødevaretermometer og loggere
På vort værksted kan vi bygge en specialdesignet temperaturføler til din virksomhed helt efter dine specifikationer. Vi tilbyder også reparation og kalibrering af fødevaretermometer eller datalogger på vort DANAK akkrediterede laboratorium i Smørum. Du har mulighed for at tegne en supportaftale og dermed få hurtigere reparation og udlevering af dit kalibrerede måleudstyr. Ring til os og hør om dine muligheder.
Fødevarestyrelsens Lovkrav om egenkontrol og dokumentation
Når det handler om levnedsmidler er der helt præcise lovkrav til egenkontrol og dokumentation, der skal overholdes. Disse lovkrav vedtages centralt i Europaparlamentet og alle fødevarevirksomheder skal overholde dem. Ved gentagne overtrædelser af fødevarelovgivningen kan Fødevarestyrelsen lukke din virksomhed. Vi kan også rådgive dig omkring egenkontrollen.