Måleudstyr til kølekæden. Hurtig, enkel og HACCP-kompatibel

Opbevaring

Frisk mad kan i dag opbevares uden problemer. Forudsat at de foreskrevne temperaturgrænser konsekvent overholdes. Dataloggere er ideelle til dette trin i fødevareproceskæden. Disse måleløsninger registrerer pålideligt temperatur- og/eller fugtighedsværdier i opbevaringsrum og køleskabe uafhængigt af hinanden.

Her kan du finde de rigtige måleinstrumenter til opbevaring.

Transport

At transportere friske fødevarer utallige kilometer og samtidig opretholde kølekæden uden afbrydelser er en udfordring. Derfor er det vigtigt, at transportdataloggere følger med dine friske varer og frosne produkter og sørger for at registrere temperaturen 24/7.

Find de rigtige måleinstrumenter til transport her.

Testo 184-T1 temperatur datalogger

184 T1 Testo Datalogger til transport.

Testo 184-T2 temperatur datalogger

184 T2 Testo Datalogger til transport.

Testo 184-T3 temperatur datalogger

184 T3 Testo Datalogger til transport.

Varemodtagelse 

Ved varemodtagelse skal varerne kontrolleres for kvalitet og fuldstændighed. Med stikprøvemålinger eller kontrol af kernetemperaturen undgår du fejl. 

Find det rette måleudstyr her.

Testo 104-IR vandtæt foldetermometer

Vandtæt (IP65) foldetermometer til både IR- og indstiksmålinger

 

 

Testo 105 sæt m/følere og alu.kuffert 1-Kanal

Enhåndsbetjent indstikstermometer med kuffert og følere.

 

 

Testo 826-T4 Termometer m/laserpointer+alarm

Testo 826-T4 Kombineret indstik- og IR termometer til fødevarer med lasermarkering.

Produktion 

Korrekt temperatur på fødevarer er essentielt. Den passende målemetode til dette er måling af kernetemperaturen.

Find det rette måleudstyr her. 

Testo 108 termometer

Termometer til fødevarer. Enkelt og vandtæt fødevaretermometer med udskiftelig temperaturføler.

Testo 270 Olietester sæt

Testo 270 fritureolietester med termometer og plastikkuffert.

Vandtæt minitermometer til luft, pulver og væske

Testo vandtæt minitermometer med mange anvendelsesmuligheder

Mere måleteknologi og viden

For at sikre fødevarernes kvalitet og sikkerhed anbefales andre måleinstrumenter eller endda komplette løsninger afhængigt af anvendelsesområdet.

Måleinstrumenter til pH og TPM

Ud over temperatur og luftfugtighed er pH (f.eks. i fødevareproduktion) og TPM (til at bestemme kvaliteten af fritureolie) også vigtige måleparametre.

Du kan finde de rigtige måleinstrumenter her.

Testo 270 fritureolietester 

Ideel til kvalitetssikring i friture. Du opretholder kritiske TPM-grænser og kan skifte olie på det rigtige tidspunkt.

pH måleinstrumenter

Ideel til at måle pH-værdien i halvfaste såvel som flydende medier eller fødevarer.