Buhl & Bønsøe A/S
  • Download
  • Login
    Ja tak, opret mig som kunde med login til webshoppen
    Glemt kodeord?
  • Indkøbskurv
    Kurven er tom
Testo
Testo
Buhl & Bønsøe A/S
  • Login
  • Produkter
    Måleinstrumenter Varekatalog Brancher Kurser Nye produkter
  • Kalibrering, mapping & validering
  • Service og support
    Service Support Software
  • Kurser
  • Nyheder
  • Information
    Salgs- og leveringsbetingelser Persondatapolitik Vidensbrev Kontakt PR Leverandører Brug af Cookies Job Vores værdier Referencer Cases
  • Vidensblog
45 95 04 10
  • Måleudstyr fra Buhl & Bønsøe. Kalibrering, kurser, service og support
  • Info
  • Vær sikker på at overholde HACCP principper indenfor fødevareservice

Vær sikker på at overholde HACCP principper indenfor fødevareservice

Overholdelse af temperaturen i fødevarer når de serveres, spiller en vigtig rolle indenfor servering af fødevarer. For at overholde principperne indenfor HACCP, skal temperaturen i fødevarer overholde grænseværdierne. 

Ved at bruge en temperaturdatalogger eller et overvågningssystem overvåges fødevarerne konstant.

Et kombi-termometer fra Testo er også perfekt til hurtige skift mellem spotkontrol og infrarød måling. 

Infoposter om målemetoder

temperaturmåling

Temperaturmålere til fødevarer

Temperatur og fugt overvågning:
Dataloggere fra Testo

Konstant overvågning vha. trådløs LAN:
testo Saveris 2

Fleksible temperatur spottjek:
Infrarøde indstikstermometre

temperaturmåling
  • Pålidelig måling og dokumentation af temperatur og fugt
  • EN 12830 godkendt
  • Nem dataevaluering på PC
fødevaregodkendte termometre
  • Måler, overvåger og dokumenterer temperatur og fugt automatisk og uden afbrydelser
  • Nem integration til et eksisterende trådløst LAN
  • Måleværdier lagres i dataloggerne og i Testo skyen.
  • Adgang til måleværdier via PC, tablet og smartphone
  • Få alarmer på SMS, e-mail og via push alarmer
fødevaregodkendte termometre
  • Måler overflade- og kernetemperatur
  • Robust foldetermometer
  • Kompakt, vaskbart og HACCP-godkendt

Download praktiske tips og information 

Tips om måleteknologi til restauratører

Hvilket måleinstrument passer bedst til dit behov? Grafik, der hjælper dig med at tage beslutningen og få et godt overblik over de forskellige instrumenter, så sammenligning er nem - i en brochure specielt beregnet til gastronomi og restauranter.

fødevaregodkendte termometre

Download brochure

HURTIG LEVERING

Dag-til-dag levering

FRI FRAGT

Ved køb over 350 ekskl. moms

ELITE SMILEY

På seneste kontrolrapport

DANAK AKKREDITERET

kalibrering af måleudstyr

linje

Buhl & Bønsøe

Salgs- og leveringsbetingelser
Persondatapolitik
Brug af cookies
Job
Kontakt

Information

Kurser
PR
Cases
Service
Support
Software

Inspiration

Vidensblog
Nyheder
Nye produkter

Vidensbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag relevante tilbud og nyheder.

tilmeld

Følg os

facebooklinkedinyoutube 

linje

Hassellunden 11A, 2765 Smørum  |  info@buhl-bonsoe.dk  |  + 45 82 82 93 05 betalingskort