Klik på de enkelte kurser for at læse mere om kursusindholdet og tilmeld dig online. Vi tilbyder desuden at afholde skræddersyede kurser hos jer.
Deltag på to kurser og få rabat - Mange af vore kursister vælger at deltage både på temperaturkurset og dataloggerkurset. Det belønner vi med 10 % rabat og en gratis frokost. Tilmeld dig begge kurser.
Vi tilbyder følgende kurser:
Dette kursus henvender sig til alle der arbejder professionelt med måling af temperatur, blandt andet i fødevarer. I Danmark har Fødevarestyrelsen til opgave at kontrollere alle landets virksomheder, der behandler eller sælger fødevarer. Det er din pligt som virksomhed at gennemføre egenkontrol og dokumentation for at forholdene er i orden. Det lærer du blandt andet på dette kursus, der også kommer ind på egenkontrol og dokumentation, men du lærer også at måle temperatur korrekt, så du undgår ubehagelige overraskelser, når Fødevarestyrelsen kommer på kontrolbesøg.
Temperaturkurset er et af de mest populære kurser, idet det sparer kursisterne for en masse spildtid når de har gennemført kurset i Temperatur. Kurset er særdeles intensivt og varer kun to timer.
Læs mere her
Vi giver dig mulighed for at få et kursus i at bruge dine dataloggere optimalt. Vi vil blandt andet gennemgå ComSoft Basis softwaren, som bruges til Testo dataloggerne. Der vil være hands-on træning, så du lærer din datalogger bedre at kende. Til sidst vil der blive mulighed for at stille spørgsmål til vores produktspecialist.
Læs mere her
Vi giver dig mulighed for at få et introduktionskursus i termografi, hvor vi gennemgår den grundlæggende teori bag termografering. Du lærer om dugpunktstemperatur samt principperne bag termografi. Vi gennemgår også serien af termografikameraer fra Testo, herunder den praktiske brug af termografisk kamera og termografisoftware.
Smart måleteknik – lynhurtig måling af temperatur og substans
Mulighederne med et termografikamera er mange! På dette termograferingskursus lærer du alt det grundlæggende bag korrekt termografering.
Læs mere her
Level 1 kurset i termografi forløber over fire hele arbejdsdage fra kl. 8 til 17 og afholdes løbende både i Jylland og på Sjælland (2765).
Underviser på kurset er Kim Max-Christensen. Kim er en erfaren underviser med godkendt level 2 certificering fra The Snell Group i USA. Kim er produktchef hos Buhl & Bønsøe, hvor han har været ansat siden 2006.
Har du et spørgsmål til termografikurset, er du meget velkommen til at kontakte Kim direkte på tlf. 45 95 04 15.
Bliv certificeret termografør med Termografikursus Level 1
Level 1 termograferingskurset afholdes i henhold til ASNT, Nordic Guidelines pkt. 5.1 samt DIN EN473/54162 og er derfor kompetencegivende Dansk Standard EN-DS 13187.
Termografering teori og praktik
I undervisningen og under hele termografikurset lægges der vægt på den praktiske brug af termografiudstyret - uanset fabrikat. Du behøver altså ikke at have købt dit termiske kamera hos os for at deltage i vores termografikursus. Kurset i termografi afsluttes med en skriftlig eksamen af "multiple choice" typen. Alle deltagere med bestået eksamen modtager et kursuscertifikat der bevidner, at de nu er uddannede og certificerede termografører.
Læs mere her
Bliv fortrolig med fugt og skimmelsvamp, så du kan deltage i dialogen med eksterne rådgivere og forsikringsselskaber og lære at udbedre skaderne og sætte ind det rigtige sted.
På dette kursus vil du lære, hvordan du identificerer fugt og skimmelsvamp. Du vil blive i stand til at vurdere opgavens omfang og afgøre, om der skal ekstern rådgivning til eller du selv kan afhjælpe problemet. Hvis du vurderer, at opgaven kræver en undersøgelse med ekstern hjælp, vil du være i stand til at tage de første prøver. Det gavner din forretning og nedbringer udgiften til ekstern rådgivning.
Fugt kursus med teori og praktiske øvelser
Kursets hovedfokus er identifikation af problemområderne. Til at identificere de problematiske områder anvendes forskellige instrument- og prøvetyper. Disse vil du blive fortrolig med - dels via en teoretisk gennemgang af måleprincipper og baggrunden for instrumentets opbygning - dels via praktiske øvelser, hvor det illustreres, hvorledes målinger skal udføres og faldgruber undgås. Når et potentielt problemområde er identificeret, vil vi gå nærmere ind i, hvordan du selv tager prøver.
Kursusmateriale
Fugt og skimmelsvampskurset inkluderer følgende materiale, som udleveres på dagen:
Læs mere her
Saveris dataloggerkurset henvender sig til alle, der anvender Saveris dataloggersystemet. Du kan have behov for at kende til den praktiske opsætning og konfigurering af systemets alarmgrænser eller et ønske om at komme mere i dybden med softwaren og det tilhørende rapportmodul. Du kan også befinde dig i købsprocessen og ønske at "prøve systemet af" inden beslutningen træffes.
Køreplan for Saveris loggerkursus
Kurset starter med en kort gennemgang af datalogning generelt samt vigtige principper inden for temperaturmåling. Med begreberne på plads gennemgås basiskomponenterne i et Saveris dataloggersystem.
Et system bestående af base, komponenter/dataloggere og PC sættes sammen og gøres klar til ibrugtagning. De enkelte komponenter/dataloggere kobles til basen, og det vises hvordan loggerne navngives, tilmeldes og frameldes samt hvorledes du opsætter alarmgrænser og håndterer alarmer.
Dernæst rettes blikket mod de forskellige brugerflader og den automatiske rapportgenerering. Her vil du blandt andet lære at opsætte forskellige typer standardrapporter samt designe egne rapporter til dokumentation af kvalitetskontrol og egenkontrol.
Kort fortalt - et kursus, der klæder dig grundigt på til at optimere din egen installation, så du får størst mulig værdi ved mindst mulig brug af tid.
Medbring på kurset
Medbring gerne egen PC med Saveris dataloggersoftware installeret.
Læs mere her
Buhl & Bønsøe byder dig velkommen på kursus.