Måleudstyr til alle brancher - kalibrering - kurser - service & support hos Buhl & Bønsøe 

Hos Buhl & Bønsøe tilbyder vi den fulde pakke. Hos os får du professionelt måleudstyr af høj kvalitet til alle brancher, kalibrering, kurser, service og support. Vi har mere end 40 års erfaring inden for måleinstrumentbranchen og står altid klar til at vejlede dig i brugen af vores professionelle kvalitetsprodukter.

Kalibrering
Kalibrering & Validering

Vores kalibreringslaboratorium er akkrediteret af DANAK, og vi kalibrerer alle fabrikater.

Service og support
Service & Support

Vi har egen serviceafdeling med mange års erfaring i at reparere og justere måleudstyr.

Kurser
Kurser

Vi tilbyder en række standard eller skræddersyede kurser med erfarne undervisere.  

Download
Download/Software

Her finder du software og firmware opdateringer. 

Buhl & Bønsøe

Hvem er Buhl & Bønsøe? 

Buhl & Bønsøe A/S er en specialiseret forhandler af måleudstyr til måling af blandt andet temperatur, fugt, lufthastighed og tryk. Vores udstyr dækker over enkle fødevaretermometre til avancerede kameraer til termografi og hele logger-systemer til logning af for eksempel temperatur og tryk. 

Vi tilbyder altså flere fabrikater måleudstyr inden for flere brancher. Foruden salg, service og kurser tilbyder vi DANAK-akkrediterede laboratorium desuden også kalibrering af alle vores fabrikater måleudstyr inden for:

  • Fugt
  • Temperatur 
  • Tryk 
  • Gasser 
  • Luftvolumen 
  • OR-målinger 
  • Meget mere 

Desuden tilbyder vi udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af køle- og fryserum samt –skabe. Hos Buhl & Bønsøe A/S får du altså alt, hvad du har brug for, når du har brug for at tage målinger. 

Professionelle kvalitetsprodukter inden for måleudstyr 

Hos Buhl & Bønsøe A/S finder du udelukkende professionelle kvalitetsprodukter. Blandt vores samarbejdspartnere er førende spillere på markedet inden for måleteknologi, så du kan få de bedste måleinstrumenter, når du handler hos os. 

Det vil sige, at vores eksperter sidder parate til at at yde professionel rådgivning. Vi hjælper gerne med alle fabrikater. Kort sagt har vi altså et DANAK-akkrediteret laboratorium, hvor vi tilbyder kalibrering, validering og mapping. Derudover har vi på vores in-house serviceværksted også dansk service og support. 

Har du eller dine medarbejdere brug for kompetencegivende kurser, har vores erfarne undervisere med stor sandsynlighed et kursus for dig. Vi har mere end 45 år erfaring inden for salg af måleudstyr, så vi ved, hvad vi har med at gøre og deler gerne ud af vores erfaring.

Læs mere om vores professionelle måleudstyr her

Få professionel rådgivning i dag 

Hos Buhl & Bønsøe får du på den måde hele pakken. For os er det vigtigt at give vores kunder meget mere end bare en vare. Derfor stiller vi naturligvis til hver en tid udførlig, professionel rådgivning til rådighed, så du kan løse dine opgaver optimalt.

Om du har brug for vejledning i termisk validering, kalibrering, mapping eller andet, må du derfor endelig række ud til os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Hos Buhl & Bønsøe sidder vi klar til at vejlede dig. Om du har spørgsmål eller kommentarer, kan du altid kontakte os. Så finder vi sammen ud af, hvilket af vores mange tilbud, der fungerer bedst for dig.