Buhl & Bønsøe A/S Kontakt

Buhl & Bønsøe A/S
Hassellunden 11A
2765 Smørum
Tlf. 45 95 04 10
Fax 45 95 04 12
E-mail: info@buhl-bonsoe.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: 8-16
Fredag: 8-15
Søn- og helligdage: Lukket

Buhl & Bønsøe A/S firmaprofil
Buhl & Bønsøe har et stort sortiment af måleinstrumenter af høj kvalitet. Vi har over 40 års erfaring inden for måleinstrumentbranchen og veluddannede medarbejdere, der brænder for det, de laver. Foruden salg og service af måleudstyr, tilbyder vi, på vores DANAK-akkrediterede laboratorium, kalibrering af alle fabrikater måleinstrumenter inden for fugt, termografering, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger med mere. Desuden tilbyder vi udstyr og konsulenter til termisk validering og mapping af kølerum, fryserum samt fryseskabe.

Læs vores profilbrochure (klik på billedet).

Hvis du har måleopgaven, så har vi måleinstrumentet til dig
Buhl & Bønsøe importerer og markedsfører professionelt måleudstyr og er markedsledende på flere felter.

Vi har et stort sortiment af kvalitetsprodukter, som kan anvendes til analyse, kontrol og måling af fysiske parametre inden for industrielle processer og miljøbeskyttelse.

Vores produktprogram dækker alt fra kompakte, bærbare instrumenter og dataloggere til store stationære målesystemer. Det betyder, at vi altid kan finde frem til netop det måleudstyr og måleprincip, der løser din måleopgave.

Få rådgivning og seminarer
Vi mener ikke, at det er nok bare at kunne levere en vare. Derimod ser vi det som en vigtig opgave at sørge for, at vores kunder får det fulde udbytte af det enkelte måleinstrument. Det betyder, at du får en grundig vejledning om, hvilke løsninger, der findes til netop din måleopgave, inden du vælger måleinstrumenter eller måleprincip.

Ligeledes tilbyder vi foredrag om blandt andet måleteknik, usikkerhedsberegning, validering og on-site træning samt interne/eksterne produktseminarer. Det betyder, at du altid kan få kvalificeret rådgivning.

Vi kan også tilbyde at uddanne dine medarbejdere til certificeret Level 1 termografør, en kompetence, der er meget efterspurgt i disse tider, hvor energirenovering er højt på dagsordenen.

Du får den optimale rådgivning hos os
Vi har med tiden udbygget vores kompetencer og viden med den filosofi, at vi vil være en optimal partner for vores kunder i hele den måletekniske proces. Derfor har vi specialiseret os inden for hele processen fra idé til idriftsætning og drift. Vi har et hold af kalibreringsteknikere ansat på fuld tid, samt specialkonsulenter og produktansvarlige der sammen med dig kan løse alle måletekniske udfordringer.