Akkrediteret kalibrering og validering af måleudstyr på eget værksted
Buhl & Bønsøes laboratorie er akkrediteret af DANAK i henhold til EN 17025, med registreringsnummer 142. Egne kalibreringslaboratorier og serviceværksteder.

Kontakt
Du kan kontakte os på telefon 45 95 04 10 (man.-tors. kl. 8-16 og fre. kl. 8-15) eller sende en mail.

Læs om vores samlede kalibrerings- og valideringsydelser
Vil du være sikker på, at dine målinger er pålidelige, kommer du ikke uden om en regelmæssig akkrediteret kalibrering af dine måleinstrumenter. Det er derfor vigtigt, at kalibreringen foregår effektivt, hurtigt og så kvalificeret som muligt. Buhl & Bønsøes laboratorie er akkrediteret af DANAK i henhold til EN 17025, med registreringsnummer 142.

Læs vores kalibreringsbrochure (klik på billedet).

Din garanti for god service
Vores DANAK akkreditering er din garanti for faglig kompetence og for kvaliteten af vore måleinstrumenter. Akkrediteret kalibrering udfører vi efter stringente, anerkendte arbejdsprocedurer, og måleudstyret er direkte sporbart til danske og internationale referencelaboratorier.

Kalibrering af måleevne
DANAKs hjemmeside kan du læse mere om vores måleevne: Vi udfører akkrediteret kalibrering af måleinstrumenter efter stringente, anerkendte arbejdsprocedurer, og måleudstyret er direkte sporbart til danske og internationale referencelaboratorier. Vi kalibrerer alle fabrikater, også dem vi ikke selv sælger. Vores akkreditering er din garanti for kompetence og kvalitet, uanset fabrikat. Kompetence og pålidelighed.

Kompetence og pålidelighed er alfa og omega, når det drejer sig om kalibrering. Det gælder arbejdsmetoder og overholdelse af aftaler samt en reel og effektiv betjening af vores kunder. Akkrediteringsnummer 142.

Akkrediteret kalibrering med hurtig levering
Vi udfører dine kalibreringsopgaver hurtigt og professionelt med en leveringstid ned til 3 arbejdsdage. Har du en kalibreringsaftale får du automatisk besked, når det er tid til kalibrering. Dag til dag levering kan aftales på forhånd ved hasteopgaver.

Få en kalibreringsaftale med mange fordele for dig
Indgår du en kalibreringsaftale, får du en masse fordele såsom hurtigere leveringstid, rabat på servicearbejde og rabat på Testo måleceller. Det kan hurtigt betale sig at have en fast aftale, hvis du har mange måleinstrumenter eller bruger mange forskellige følere i dit daglige arbejde. Her er nogle af fordelene:

 • Automatisk besked når udstyret skal sendes ind til kalibrering
 • Forsvarlig transport af udstyret fra og til din adresse
 • Kort leveringstid
 • Rabat på Testos måleceller

Send dine måleinstrumenter til kalibrering nu
Gør det nemt for dig selv ved at udfylde og sende kalibreringsfølgesedlen med måleudstyret. Så snart måleudstyret er modtaget går vi i gang med opgaven. Du får den korrekte rådgivning når du sender dine måleinstrumenter til kalibrering hos os.

Regelmæssig kalibrering er lig med pålidelige måleresultater
Hvis du vil være sikker på, at dine målinger er pålidelige, kommer du ikke uden om en regelmæssig kalibrering af dit måleudstyr. Det gælder hvad enten din virksomhed er underlagt lovkrav, har et internt kvalitetssystem eller bare vil kunne dokumentere rigtigheden af de målte værdier. Det er derfor vigtigt, at kalibreringen af måleinstrumenter foregår effektivt, hurtigt og så kvalificeret som muligt.

Akkrediteret validering af kølerum og fryseskabe
Som akkrediteret af DANAK kan Buhl & Bønsøe A/S tilbyde det hele. Akkrediteret validering af køle/fryserum og –skabe. Vi kan udføre opmåling af temperaturgradienter i et givent rum/skab i henhold til vores DANAK akkreditering. Som dokumentation kan vi levere en eller flere af følgende rapporter: URS, IQ, OQ og PQ. Vores rapporter opfylder alle gældende krav til en validering. 

Alsidighed: Vi kan kalibrere næsten alt hos Buhl & Bønsøe
Du kan trygt samle dine kalibreringsopgaver hos Buhl & Bønsøe. Vi kalibrerer nedenstående parametre på vores DANAK akkrediterede kalibreringslaboratorium i Smørum eller on-site hos jer. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde akkrediteret kalibrering af andre parametre end nedenstående. Henvend dig trygt hos os.

Klik på et parameter for at læse mere:

Kalibrering og reparation af følgende instrumenter med flere

 • Termometre - inkl. IR termometre
 • Tryktransmittere
 • Temperaturmålere og dataloggere
 • Kølemanifold
 • Hygrometre
 • Lufthastighedsmålere
 • Fugtmålere og dataloggere
 • Ventilationssæt (VENT-ordning mm.)
 • Trykmålere og manometre
 • Røggasanalysatorer
 • Trykkalibratorer
 • Emissionsmålere
 • Differenstrykmålere
 • Sodpumper
 • Barometre
 • CO2 målere og andre gaskoncentrationsmålere.

Specialiseret forhandler af måleudstyr med egne værksteder
Vi er specialiseret forhandler af kvalitetsmåleudstyr inden for bl.a. tryk-, temperatur-, fugt-, lufthastigheds- og miljømålinger med mere end 25 års erfaring i branchen. Vi har brugeruddannelse, support og eget serviceværksted. Med vores akkrediterede kalibreringslaboratorium kan vi betjene vores kunder endnu bedre. Det er nu muligt, at samle alle ydelser omkring måleudstyret ét sted.

Kursus i dataloggere, termografering med mere
Vi tilbyder en række kurser inden for bl.a. måleteknik, termografering, usikkerhedsberegning og validering, hvor vi har stor ekspertise. Vores eksperter tilbyder ligeledes individuel rådgivning i forbindelse med ledelses- og kvalitetsstyringssystemer med mere. Kurser og rådgivning ved større installationsopgaver.