Din indkøbskurv er tom

  
  
  
  
  
  
  


Buhl & Bønsøe A/S
Tlf.: 45 95 04 10
info@buhl-bonsoe.dk

 
JEG VIL GERNE MÅLE
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
STATIONÆRT UDSTYR
TRÅDLØST UDSTYR
BRANCHER
 » Kalibrering & Service » Kalibrering & Validering Udskriv Udskriv  |  Links  |  Sitemap
Akkrediteret kalibrering af måleudstyr, DANAK akkreditering

 

Akkrediteret kalibrering af måleudstyr 


Vil du være sikker på, at dine målinger er pålidelige, kommer du ikke uden om en regelmæssig akkrediteret kalibrering af dit måleudstyr. Det er derfor vigtigt, at kalibreringen foregår effektivt, hurtigt og så kvalificeret som muligt. Buhl & Bønsøes laboratorie er akkrediteret af DANAK i henhold til EN 17025, med registreringsnummer 142.

 

 Læs om vores samlede kalibrerings- og valideringsydelser.

 

 

Vores DANAK akkreditering er din garanti for faglig kompetence og for kvaliteten af vores måleudstyr. Akkrediteret kalibrering udfører vi efter stringente, anerkendte arbejdsprocedurer, og måleudstyret er direkte sporbart til danske og internationale referencelaboratorier.

 

Alsidighed

Du kan trygt samle dine kalibreringsopgaver hos Buhl & Bønsøe. Vi kalibrerer nedenstående parametre på vores DANAK akkrediterede kalibreringslaboratorium i Smørum eller on-site hos jer. Gennem vores samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde akkrediteret kalibrering af andre parametre end nedenstående.
  

Klik på et parameter for at læse mere.

 

Kalibrering måleevne

På DANAKs hjemmeside kan du læse mere om vores måleevne: 

Akkrediteringsnummer 142 

 

Akkrediteret kalibrering med hurtig levering

Vi udfører dine kalibreringsopgaver hurtigt og professionelt med en leveringstid ned til 3 arbejdsdage. Har du en kalibreringsaftale får du automatisk besked, når det er tid til kalibrering. Dag til dag-levering kan aftales på forhånd.

 

Kalibreringsaftaler med mange fordele

Indgår du en kalibreringsaftale, får du en masse fordele såsom hurtigere leveringstid, rabat på servicearbejde og rabat på Testo måleceller.
 

Send dit måleudstyr til kalibrering nu

Gør det nemt for dig selv ved at udfylde og sende kalibreringsfølgesedlen med måleudstyret. 

 

Akkrediteret kalibrering - følgeseddel til indsendelse af måleudstyr

 

Kontakt os hvis du har et spørgsmål vedr. kalibrering eller validering

Spørgsmål 
Firma 
Dit navn 
E-mail 
Telefonnr. 
 

Pressemeddelelse, februar 2014


 

Validering af køle og fryserum

Buhl & Bønsøe A/S udvider sit forretningsområde og tilbyder nu også termisk validering.  


Buhl & Bønsøe har netop fået godkendt sin metode til at validere kølerum. Vi kan derfor udføre en opmåling af temperaturgradienter i et givent rum/skab i henhold til vores DANAK akkreditering. Virksomheden tilbyder udstyr og konsulenter til termisk validering af køle- og fryserum samt køle- og fryseskabe i måleområdet -90 til 450°C.

 

 

Ny ydelse i kalibreringslaboratoriet

Det er virksomhedens akkrediterede kalibreringslaboratorium, der nu kan udføre termisk validering med tilhørende udarbejdelse af protokol, testplan og rapport samt udførelse af IQ/OQ dokumentation og evaluering. 


Det nye område komplementerer de ydelser virksomheden ellers tilbyder, som bl.a. omfatter salg af måleinstrumenter og akkrediteret kalibrering. Således kan virksomheden dække kundernes behov for nyt måleudstyr, ind- og udgangskalibrering af udstyret, og nu også termisk validering af køle- og fryserum samt køle- og fryseskabe.

 

 

Termografi som del af valideringsforløb

I forbindelse med et valideringsforløb kan Buhl & Bønsøe også tilbyde en termografisk undersøgelse af det rum, der skal mappes. Termografering kan være en god idé i forbindelse med validering af et rum, da en termografi­undersøgelse afslører, om der er områder i rummet, hvor temperaturen er markant højere eller lavere end den målte rumtemperatur. Hvis temperaturfølsomme præparater eksempelvis opbevares i et fryserum, hvor rumtemperaturen viser -18°C, men præparaterne står op af en vægflade, hvor temperaturen er i plus, er præparaternes temperatur ikke -18°C , og de opbevares ikke forsvarligt. I et sådant tilfælde vil en termografi­undersøgelse netop identificere, at der er et kritisk område, der skal tages stilling til inden rummet anvendes til opbevaring af temperaturfølsomme præparater.    

 

Høj fugtighed i kølerum                            

Den termiske validering kan desuden suppleres med en måling af den relative fugt i rummet. Især i kølerum kan høj fugtighed udgøre en kritisk parameter på grund af øget risiko for udvikling af skimmelsvamp.

 

Vil du vide mere om validering? Kontakt Lene Maribo Schou på  telefon 45 95 04 20 eller skriv en mail til lms@buhl-bonsoe.dk.  

 

 


 

 

Pressemeddelelse september 2012 
 

Nyt fugtkammer har markedets mest præcise målenøjagtighed

Med Buhl & Bønsøes seneste investering tilbyder virksomheden sine kunder en endnu større målenøjagtighed

 

Unik målenøjagtighed

Er din produktion meget fugtfølsom og kræver dine måleopgaver den allerhøjeste nøjagtighed, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvor du får kalibreret dit måleudstyr.


Stil krav til din kalibrering

Med Buhl & Bønsøes nye fugtkammer har virksomheden mulighed for at tilbyde dens kunder en akkrediteret fugtkalibrering med en målenøjagtighed på ned til 0,5%RH. Den unikke målenøjagtighed betyder, at du er bedre rustet over for de større krav til måleudstyr og målesikkerhed, der løbende stilles.
Virksomheden, beliggende i Smørum, er meget stolte af at være en af de få leverandører i Danmark der kan tilbyde denne målenøjagtighed. ”Vi stiller store krav til os selv og holder løbende øje med udviklingen og agerer derefter, for at være sikre på, at vores kunder fortsat vælger os som deres fortrukne seriøse samarbejdspartner,” fortæller kalibreringschef Lene Maribo Schou om baggrunden for anskaffelsen af fugtkammeret.


Seriøs Danak akkrediteret kalibrering

Buhl & Bønsøes laboratorium er akkrediteret af Danak i henhold til EN 17025 med registreringsnummer 142. Virksomheden kalibrerer alle fabrikater udstyr, og varetager ofte større og mindre on-site kalibreringsopgaver hos sine kunder. Derudover tilbyder Buhl & Bønsøe at indkalde kundernes udstyr til kalibrering, når tiden er inde.

 

 

På billedet ses ejer og Administrerende Direktør Klaus Buhl og Service- og Kalibreringschef Lene Maribo Schou
 

Pressemeddelelse 23. februar 2009 
 

Vi sammenlægger vores DANAK akkrediterede laboratorier

Dermed styrkes forretningsområdet inden for DANAK akkrediterede kalibreringer

 

Buhl & Bønsøe sammenlægger per 1. april 2009 alle kalibreringsaktiviteter i det nye domicil i Smørum. Sammenlægningen sker for bedre at kunne udnytte udstyr og interne kompetencer. Det er ikke kun udstyret men også medarbejderne fra Tønder (det tidligere MTL Kalibrering), der flytter til det nye flotte hovedkontor i Smørum, hvor der netop er indrettet et stort moderne DANAK akkrediteret kalibreringslaboratorium.


"Der stilles stadig større krav til måleudstyr og målesikkerhed og dermed også DANAK akkrediterede kalibreringer", siger Klaus Buhl ejer og administrerende direktør for Buhl & Bønsøe. "Det er derfor vigtigt, at vi som en professionel samarbejdspartner, kan imødekomme vores kunders krav til hurtig og professionel service, og en sammenlægning af vores to afdelinger har derfor været en naturlig konsekvens af dette."


"Det er vores indtryk, at vores kunder er meget tilfredse med den korte leveringstid, og med sammenlægningen forventer vi, at denne nu bliver endnu kortere", slutter Klaus Buhl.
 

Kalibreringsafdelingen vil forsat blive ledet af Lene Maribo Schou, der samtidig også får ansvaret for serviceafdelingen.
 

På billedet ses ejer og Administrerende Direktør Klaus Buhl og Service- og Kalibreringschef Lene Maribo Schou
 

Buhl & Bønsøe A/S | Hassellunden 11A, DK 2765 Smørum | Tlf.: +45 45 95 04 10 | Fax: +45 45 95 04 12 | CVR nr. 51649117 | Webmaster